Wie we zijn

 

Wij brengen én houden de kennis en vaardigheden van uw medewerkers up-to-date. Waardoor uw organisatie slim en succesvol blijft.

We inspireren en motiveren cursisten: we maken leren weer leuk. We gaan bij dit alles creatief te werk, blijven nieuwsgierig, zijn innovatief en staan met beide benen in het digitale hier-en-nu.

 

 

teaser_img_learning_management

Wat we doen

 

Wij willen u graag adviseren bij de implementatie van e-learning trajecten en willen u ondersteunen om dit zo effectief mogelijk in te zetten.

We begeleiden het hele traject en ontwikkelen samen met u de cursussen. We zorgen dat onze trainingen effectief en efficiënt zijn: effectief, doordat we ons bewust zijn van borging van de leerstof en blended learning, en efficiënt, doordat onze e-learning anytime, anywhere mogelijk is.

Voor wie de cursussen zelf wil ontwikkelen, bieden we het e-learning systeem en de technische ondersteuning. En bovendien ons eigen Learning Management Systeem.

 

teaser_img_maatwerkTeamwork

 

Team

Het team achter u

 

We staan als een team achter onze klanten. Onze storymaker e-learning, business consultant, opleidingskundige en trainer, interaction designer, LMS consultant, art director, grafisch vormgever en onze business unit manager zijn er voor u.

En ook ons uitgebreid flexibel netwerk van deskundigen op specifieke gebieden (klantenservice en gamification bijvoorbeeld) helpt u verder. We willen cursisten inspireren en motiveren, we vertalen content naar een boeiend verhaal en houden nieuwe digitale ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat we in ons vakgebied voorop blijven lopen.

 Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.