Wie we zijn

  Wij brengen én houden de kennis en vaardigheden van uw medewerkers up-to-date. Waardoor uw organisatie slim en succesvol blijft. We helpen organisaties hun klantprocessen slim in te richten (1) en helpen bij bijbrengen van de vaardigheden bij uw medewerkers (2). We inspireren en motiveren medewerkers en maken processen eenvoudig: We gaan bij dit alles creatief te werk, blijven nieuwsgierig, zijn innovatief en staan met beide benen in het digitale hier-en-nu.

teaser_img_learning_management

Wat we doen

  Wij willen u graag adviseren bij de inrichting van klantprocessen en de implementatie van e-learning trajecten. Wij ondersteunen u om dit zo effectief mogelijk in te zetten.

 We begeleiden het hele traject en ontwikkelen samen met u en de medewerkers. We zorgen dat onze aanpak effectief en efficiënt zijn: effectief, doordat we ons bewust zijn van borging van de kennis en efficiënt. Voor wie zoveel mogelijk zelf wil doen bieden wij tools en systemen en de technische ondersteuning. En bovendien ons eigen Learning Management Systeem.   teaser_img_maatwerkTeamwork

  Team

Het team achter u

 

We staan als een team achter onze klanten. Onze business consultants, data analisten, coaches, storymaker e-learning,opleidingskundige en trainer, interaction designer, LMS consultant, art director, grafisch vormgever en onze business unit manager zijn er voor u.

En ook ons uitgebreid flexibel netwerk van deskundigen op specifieke gebieden (klantenservice en gamification bijvoorbeeld) helpt u verder. We willen medewerkers inspireren en motiveren, we vertalen content naar een boeiend verhaal en houden nieuwe digitale ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat we in ons vakgebied voorop blijven lopen.Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.