Ready-to-go

Alearn wil werken leuk maken. Wij zetten een online wereld neer waarbij interactiviteit, eenvoud, humor, verscheidenheid en meetbare resultaten zorgen voor het ‘Wow’-effect.Op maat

Kiest u voor maatwerk, dan ontwikkelt Alearn samen met u de online tools. We brengen uw organisatie in kaart, bepalen het doel van de tools en bekijken aan welke eisen dit moet voldoen. Zo kunnen we er zeker van zijn dat de content helemaal voldoet aan de eisen van uw organisatie. Maatwerk is voor ons samenwerken, en nog meer samenwerken. Dat is ook waar we goed in zijn. We geven bovendien advies over de implementatie van onze online tools  en ondersteunen u bij de effectieve inzet ervan. Neem hier contact met ons op.Learning Management Systeem

  ONS LEARNING MANAGEMENT SYSTEEM BRENGT UW BEDRIJF VERDER.   Ons Learning Management System is een platform dat ondersteuning biedt bij het registeren, geven en volgen van opleidingen. Binnen dit platform kan uw bedrijf een eigen omgeving creëren, trainingen en toetsen ontwikkelen en publiceren, gebruikers toegang geven tot bepaalde modules en de voortgang en resultaten per gebruiker volgen. We helpen uw opleidingstrajecten te structureren, organiseren en automatiseren en richten het platform op maat voor u in, in uw eigen huisstijl, inclusief alle functionaliteiten die u nodig heeft. Voor meer informatie, klik hier.  

 Digitaal (kwaliteits) handboek

Juist in de huidige tijd, met toenemende wet- en regelgeving, is snel aanpassen aan een veranderende omgeving een MUST. Naast snelheid gaat het ook om het gemak. Tenslotte dient gemak nog steeds de mens. Vanuit dat gedachtengoed hebben wij een tool ontwikkeld die bijdraagt aan gemak, snelheid, en het leveren van kwaliteit tbv van een ISO of HKZ certificering en die bijdraagt  aan het verbeteren van uw product of dienst.

Hoe draagt een online kwaliteitshandboek bij aan het verbeteren van uw product of dienst

  1. Het creëert een breder draagvlak: het handboek is anytime, anywhere, anyplace toegankelijk voor iedereen binnen uw organisatie. Hierdoor krijgen uw medewerker meer inzicht en kennis over uw organisatie, en voelen zij zich betrokken.
  2. Het geeft overzicht en structuur van de processen in de organisatie: U krijgt meer grip op uw bedrijfsprocessen, het verhoogt de efficiency van uw organisatie door de eenduidigheid waarmee processen en werkbeschrijvingen worden gepresenteerd.
  3. Het is betrouwbaar, eenduidig en eenvoudig in gebruik: automatisch versiebeheer zorgt ervoor dat altijd de laatste en correcte versies van procedures, werkbeschrijvingen en formulieren beschikbaar zijn. Op 1 plek zijn alle details en alle laatste aanpassingen te vinden.

 

Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.