Ready-to-go

 

Alearn wil leren leuk maken. Wij zetten een e-elearning wereld neer waarbij interactiviteit, film, humor, verscheidenheid en meetbare resultaten zorgen voor het ‘Wow’-effect.Op maat

 

Kiest u voor maatwerk, dan ontwikkelt Alearn samen met u de trainingen. We brengen uw organisatie in kaart, bepalen het doel van de training en bekijken aan welke eisen de leerstof moet voldoen. Zo kunnen we garanderen dat de content 100% voldoet aan de eisen van uw organisatie. Maatwerk is voor ons samenwerken, en nog meer samenwerken. Dat is ook waar we goed in zijn.

We geven bovendien advies over de implementatie van deze e-learning trajecten en ondersteunen u bij de effectieve inzet ervan.

Neem hier contact met ons op.Learning Management Systeem

 

ONS LEARNING MANAGEMENT SYSTEEM BRENGT UW BEDRIJF VERDER.

 

Ons Learning Management System is een platform dat ondersteuning biedt bij het registeren, geven en volgen van opleidingen. Binnen dit platform kan uw bedrijf een eigen omgeving creëren, trainingen en toetsen ontwikkelen en publiceren, gebruikers toegang geven tot bepaalde modules en de voortgang en resultaten per gebruiker volgen. We helpen uw opleidingstrajecten te structureren, organiseren en automatiseren en richten het platform op maat voor u in, in uw eigen huisstijl, inclusief alle functionaliteiten die u nodig heeft. Voor meer informatie, klik hier.

 Blended learning

 

 

BLENDED LEARNING: EFFICIËNT EN EFFECTIEF

 

Blended learning is een combinatie van verschillende leermethodieken, waaronder groepsbijeenkomsten (leren doe je immers ook van elkaar) en e-learning. Zeker wanneer de verschillende methoden op de juiste manier worden ingezet (en gelukkig weten wij daar alles van) blijkt het een efficiënte en uitermate effectieve methode te zijn.

Wij zien het als onze missie om er voor te zorgen dat het maximale eruit wordt gehaald bij het opleiden van mensen. Daarom verzorgen wij ook klassikale trainingen, en hebben wij een groot netwerk aan gecertificeerde trainers aan ons gebonden.

Neem hier contact met ons op.

 

 

Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.