Gezocht: Partner die zijn of haar wegen kent binnen de Logistieke wereld!

 

Wat ga je doen?

 

Als kennisexpert van wet- en regelgeving in vervoer, milieu en fiscale zaken heb jij een sterke visie over hoe je medewerkers kan opleiden en trainen om de regels op een juiste manier toe te passen. Als out-of-the-box-denker met een kritische blik ben je altijd op zoek naar verbeteringen. Je gelooft in online leren en je hebt een groot netwerk binnen de logistieke wereld. Je werkt graag samen, bent gemotiveerd en je hebt de vaardigheden om samen met Alearn online trainingen te bouwen en deze te verkopen aan de eindklant.

Met wie ga je samenwerken?

 

Wij zijn een organisatie die passie en enthousiasme uitstraalt. We gaan eenvoudig, intuïtief te werk en zijn gericht op resultaat. We zijn open en eerlijk. Wij zoeken de samenwerking op en we werken vanuit wederzijds vertrouwen. Alearn bestaat uit een team professionals met elk hun eigen expertise, die door middel van e-learning kennis en vaardigheden van de medewerkers up-to-date brengen én houden.

 

http://www.dreamstime.com/stock-photo-truck-transport-logistics-around-world-image1142110Wat krijg je ervoor terug?

 

Allereerst krijg je natuurlijk een hoop energie! Je bepaalt samen met ons team van professionals, waaronder een onderwijskundige, Art Director, Storyteller en Projectleider, de opzet van de online trainingen. Je krijgt beschikking over onze eigen Learning Management System en samen met de consultant ga je de verkoopstrategie bepalen. Voor niets gaat de zon op, dus er zal een marktconforme beloning beschikbaar zijn per module die de eindklant afneemt. Last but not least, er is eventueel een werkplek beschikbaar bij ons op het hoofdkantoor in Amsterdam, recht tegenover het Centraal Station.

Jouw reactie

 

Ben je enthousiast of heb je nog vragen mail dan naar barry@alearn.nl of bel Barry op telefoonnummer 0611588588. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.