Klaar voor de start!

 

Afgelopen maanden is veel gesproken over De Kanteling, De Transitie, Welzijn en/of Zorg Nieuwe Stijl. Praten is één ding, maar welke concrete acties onderneem je als professionele organisatie in de dagelijkse praktijk. Hoe zorg dat je medewerkers klaar zijn voor deze nieuwe, betere, maar onbekende toekomst? Er moet nu gedacht worden in oplossingen en niet in problemen.

 

Een effectieve en efficiënte oplossing: online trainingen oftewel e-learning modules. Deze kunnen per direct door iedereen thuis, op het werk, onderweg, in de pauze of in de avond gedaan worden.

 

Het gaat hier niet alleen om kennis en feiten, het vraagt veel meer van uw medewerkers. Het vraagt een andere manier van denken, vragen stellen, en vragen beantwoorden. Nu denkt u vast dat dit niet te bevatten is in een online training.

 

Het gesprek aangaan

 

Wij durven dit gesprek met u aan te gaan. Wij hebben onze modules namelijk interactief gemaakt, vol met (zelf)reflectie en vol met oefeningen in de vorm van (realistische) casussen. Daarnaast kunnen cursisten zelf bepalen wat ze willen leren op welk moment.

 

We hebben een goede balans weten neer te zetten tussen kennis en bewustwording. De bewustwording wordt nog versterkt door gebruik te maken van sterke herkenbare casussen. Situaties waar uw medewerkers zelf oefenen zoveel ze kunnen en willen, en waarin wij samen met u wekelijkse, maandelijks nieuwe casussen kunnen toevoegen. Het leren gaat door, ook NA januari 2015 en ja, wij zijn klaar voor de start.

 

mailtip 6 afbeelding 3 klein

 

Voordelen van e-learning in een continue veranderlijke omgeving

 

Omdat de situatie vanaf 1 januari 2015 nieuw is voor medewerkers van de gemeente, de burgers, de zorginstellingen, is het ook totaal onduidelijk wat de directe impact is en of mensen nu voldoende weten. Je bent per definitie nooit uitgeleerd, maar juist in deze situaties is een online training, oftewel e-learning module een ideale omgeving om mensen permanent bij te scholen. Waarom dit zo is? Ook daarop hebben wij een antwoord:

 

 

 

  • per direct en makkelijk inzetbaar (via een Learning Management Systeem (LMS))
  • cursisten kunnen in eigen tijd, in eigen tempo continue oefenen
  • geen directe belasting voor de organisatie (niet meteen hele groepen mensen weg)
  • mogelijkheid om bijvoorbeeld wekelijks herkenbare (uit de praktijk) casussen toe te voegen

 Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.