Parate kennis

 

Agilis helpt organisaties met hun Sales en Service inrichting. Een onderdeel van Agilis, Alearn, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kennis en van teams (kennis EN gedrag). Alearn helpt organisaties bij het delen, vergroten en toetsen van kennis. Voor het samenstellen van de toetsen is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een grote vragenbank waarbij ad-random vragen binnen een vooraf bepaalde categorie worden gekozen. Op die manier voorkom je dat alle medewerker exact dezelfde toets krijgen waardoor doorgeven van antwoorden lastiger wordt gemaakt.

 

We zorgen er ook voor dat de testcycli effectief en efficiënt zijn: effectief, doordat we ons bewust zijn dat de vragen moeten voortkomen uit praktijkvoorbeelden (we werken veel met casuistiek) en efficiënt, doordat onze tool anytime, anywhere mogelijk is en door iedereen in zijn of haar eigen tempo gemaakt kan worden.

 

Testen van kennisgele vink

 

Toetsen maken blijven mensen vaak spannend vinden, maar het wordt al minder spannend als er praktijkvoorbeelden worden gebruikt waardoor ze de vraag kunnen beleven. En het wordt zelfs leuker als ze iets kunnen ‘doen’, een voorwerp slepen, nabootsen of simpelweg op een leuke manier invullen.

Wij proberen toetsen leuk te maken door te werken met interactiveit, realistische casussen te gebruiken, af en toe een grapje er in te verwerken en ons goed te focussen op de inhoud en het doel van de test. We willen dat mensen de stof ook echt begrijpen, en continue blijven leren. Lees hier meer over toetsvormen die wij gebruiken.

 Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.