HOE IS HET NU MET
DE WMO?

Download nu informatie over ons Wmo leertraject

Wmo 2015

Delen:
Share

DE WMO

 

WAT BETEKENT HET VOOR U EN UW MEDEWERKERS

 

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) leidt tot aardig wat organisatorische veranderingen. En verlangt van uw medewerkers een andere manier van werken. Burgers worden steeds mondiger, zijn goed op de hoogte en komen met nieuwe, soms lastige vragen. Zaken waarop iedereen goed voorbereid moet zijn.

 

WMO

 

download het wmo leertraject

 

 

 

 

 

UW GEMEENTE IS ONS UITGANGSPUNT VOOR EEN BREED LEERTRAJECT

 

Om dit proces makkelijker te maken, hebben wij, in nauw overleg met gemeenten en uitgever Springer Media, een e-learning module ontwikkeld voor medewerkers die het contact met de burgers hebben.

De module is onderdeel van een breder leertraject, waarin ook gemeente specifieke aspecten aan bod komen. Want voor elke gemeente gelden weer andere vragen. En antwoorden.

U komt meer te weten over hoe wij zo’n module maken in onderstaande film het maken van een module’.

 

screenshot_2ZORG SAMEN MET ONS DAT UW MEDEWERKERS ER KLAAR VOOR ZIJN

 

Het totale leertraject bestaat uit 3 delen; een e-learning module, een specifiek praktische training toegespitst op de gemeentelijke situatie, en een uitgebreide praktijkoefening om het voorgaande in te laten slijpen.

 

In onze e-learning module, Zorg Nieuw Stijl 2015,  is een belangrijke rol weggelegd voor een fictieve familie die 4 generaties bestaat, aan de hand van casussen wordt de impact van de nieuwe Wmo duidelijk gemaakt. Kortom, een eigen aanpak. Een mooie, onderscheidende module die laat zien waar Alearn voor staat.

 

Neem gerust direct contact met ons op, onze mensen helpen u graag.

 

Kijk ook naar ons 3D Zorgprogramma waar het Wmo trainingstraject deel van uitmaakt.

BLENDED LEARNING: EFFICIËNT EN EFFECTIEF

 

Wij geloven in blended learning; dus naast de e-learning module een klassikale training toegespitst op de situatie van uw gemeente, en als derde stap de echte praktijktraining waarbij het voorafgaand geleerde zodanig wordt getraind dat een blijvend effect is verzekerd.

mailchimp afbeelding nieuw 21-07-2014Copyright 2014 - Alle rechten voorbehouden.